IZRADA PROMOTIVNOG VIDEA: PUT DO USPJEŠNOSTI SVAKOG BRENDA – Meteora produkcija
PROMO VIDEO

IZRADA PROMOTIVNOG VIDEA: PUT DO USPJEŠNOSTI SVAKOG BRENDA

Novi ste u businessu i svoj proizvod ili događanje želite predstaviti svojoj publici, a ne znate kako? Ili ste već prepoznatljivi na tržištu, ali izašla vam je nova linija proizvoda koja tek treba stići do novih korisnika?

event 10.03.2022.

Najbolji način da svoj brend povežete s krajnjim korisnicima jest izrada promotivnog videa, kojim bi na zabavan i kreativan način prezentirali vaš proizvod ili događanje.

No nije svaki promotivni video i dobar. Ono što može činiti razliku između dobrog i lošeg promotivnog videa jest npr. trajanje video uratka. Dobar promotivni video trebao bi u što kraćem vremenu prikazati suštinu proizvoda i brenda. Gomilanje nebitnih informacija i detalja, kao i predugačak video, kod gledatelja bi mogli izazvati nezainteresiranost. To može dovesti do toga da ugase video prije njegova kraja, a to vama kao pružatelju usluge svakako nije u cilju.

Druga stvar koja je vrlo bitna za promotivni video je kvaliteta snimke. Nije svejedno snimate li promotivni video niskobudžetnom kamerom, mobitelom ili pak vrhunskom opremom koja će pridonijeti kvaliteti vašeg videa. Isto tako, uz sinopsis koji možete sami predložiti, bitno je da ono što je zamišljeno od strane vas, snimatelj može pretočiti u kadar. Dobar kut snimanja i oko za detalje ono su što će vaš video podignuti na veću razinu.

Bitna je dakako i montaža. Iako kadrovi mogu biti vrhunski, ako to na kraju nije skladno umontirano, krajnji rezultat će izostati.

Naravno, važan segment svakog videa je i voice over, odnosno tekst koji čita profesionalni spiker.

Naša produkcija ima tehnologiju i ljudski kadar koji za vas mogu napraviti sjajan promotivan video. Na vama je samo da razradite ideju.

Uz zajedničku suradnju naše produkcije i vas kao proizvođača, možemo napraviti vrhunski promotivni video kojim ćete unaprijediti svoj posao i istaknuti se u mnoštvu sličnih proizvoda koji danas postoje na tržištu, a to je – itekako bitno.