PUTOVANJE DUGO 12 GODINA – Meteora produkcija
METEORA PRODUKCIJA

PUTOVANJE DUGO 12 GODINA

Tvrtka Meteora Produkcija d.o.o. obilježila je 12 godina poslovanja. Sve je započelo početkom, sada već daleke, 2010. godine. Tada je naš direktor odlučio pokrenuti trgovačko društvo za usluge video produkcije, a s radom se službeno započelo 6. travnja, kada je prikupljena brojna papirologija.

event 06.04.2022.

U samim počecima rada obilježile su nas brojne avanture po terenima Prve HNL – juniori. Naime, Meteora Produkcija imala je višegodišnji ekskluzivni ugovor s tadašnjom Udrugom prvoligaša za prijenose navedenog natjecanja. Tako smo obišli gotovo sve pomoćne nogometne terene u Hrvatskoj, kao i poneki glavni teren. Na projektu smo surađivali s brojnim lokalnim TV kućama, Sportskom televizijom, a kasnije se priključio i Kreator TV.

Sredinom 2012. godine počinjemo surađivati s MNK Alumnus, a nekoliko mjeseci kasnije odrađujemo i prvi live stream za njihove potrebe. Radilo se o velikom gradskom futsal derbiju između Alumnusa i Nacionala. Odličan feedback naznačio je nastavak suradnje na internet prijenosima, a uskoro su se za istu uslugu zainteresirali i gradski rivali iz Nacionala.

Nedugo potom postajemo službeni streaming partner HNK Rijeka. Nekoliko sezona smo za klub s Kvarnera prenosili sve domaće Kup utakmice, poneku gostujuću utakmicu, kao i završnicu Kvarnerske rivijere. Također smo bili angažirani i na brojnim prijateljskim utakmicama te raznim eventima.

S vremenom se naša priča širila, počeli smo povećavati mrežu vanjskih suradnika, zapošljavati, raditi sve veće i ozbiljnije projekte. Tijekom godina surađivali smo s gotovo svim relevantnijim hrvatskim televizijskim kućama, ali i mnogim inozemnima.

Naše kamere bile su na svim vrstama evenata, od sporta, do konferencija i koncerata. Zahvaljujući suradnji sa Sportskom televizijom radili smo i na produkciji dva dokumentarna filma, a vjerujemo da će ih u budućnosti biti još više.

Iza nas je 12 godina, a pred nama, nadamo se, još puno više, kako godina, tako i zadovoljnih klijenata. Nadamo se da Meteora Produkcija i dalje ostaje Vaš pogled u svijet audiovizualnih medija. 🙂